Kontakt
VDZ-Projecten
Jo van Ammerstraat 3
5122CK Rijen
Homepage:www.dbvm.nl
Telefoon:+31 (0)6 23238247
Fax:

Je eigen droomkeuken

Een keuken is, naast de badkamer, een ruimte die moet voldoen aan de wensen en eisen van de gebruiker. Het is belangrijk om de ruimte efficiënt in te delen. Je kunt dit doen door te letten op voldoende opbergruimte, werkruimte en apparatuur. Het is ook aan te raden om bijvoorbeeld je spoelbak bij de vaatwasser te plaatsen, of voldoende werkruimte rondom de kookplaat.

Verbouwen of renoveren

Ben je voorlopig nog van plan in je huidige woning te blijven wonen, maar is je keuken niet meer helemaal naar wens? Neem dan contact met DBVM op om je keukenplannen te bespreken. Door creatief om te gaan met (inbouw)apparatuur, werkruimte en opbergruimte kan DBVM in korte tijd de keuken een hele uitstraling geven. Met een modern ontwerp, heldere afspraken en de juiste materialen kan de keuken binnen een aantal dagen weer als nieuw zijn. Tijdens de verbouwing of renovatie houden we natuurlijk het gestelde budget goed in de gaten.

Wij nemen het werk uit handen

DBVM kan alle werkzaamheden voor het verbouwen of renoveren van de keuken uit handen nemen. Je kunt bij DBVM terecht voor onder andere:

  • Afbreken of demonteren van de bestaande keuken
  • Tegels (wand en vloer) verwijderen en afvoeren
  • Sleuven frezen en gaten boren
  • Elektrische leidingen verleggen
  • Stuc- en schilderwerk
  • Betegelen van vloer en / of wand
  • Monteren en aansluiten van de nieuwe keuken
  • Afwerken van de nieuwe keuken

Nieuwbouw keuken

Natuurlijk monteren wij ook keukens voor nieuwbouwwoningen of een nieuwe keuken in een nog te realiseren aan- of uitbouw. Het voordeel van nieuwbouw is dat je nog vrij bent in de indeling, de plaatsing en installatie van apparatuur. Een extra wandje plaatsen, leidingen leggen of de elektravoorzieningen treffen is geen probleem voor DBVM. Wij garanderen vakwerk van hoge kwaliteit. En mochten er onverhoopt problemen zijn na oplevering, dan lossen we dat snel en vakkundig op.

Ruime ervaring

Als allround aannemer hebben we de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het plaatsen van zowel nieuwe keukens als de renovatie of verbouwing van je huidige keuken. Bij DBVM ben je dus al snel aan het juiste adres. Onze vakmensen maken binnen no-time die droomkeuken op maat. Hoge kwaliteit, duurzame materialen en geheel naar wens.