Kontakt
VDZ-Projecten
Jo van Ammerstraat 3
5122CK Rijen
Homepage:www.dbvm.nl
Telefoon:+31 (0)6 23238247
Fax:

Een badkamer op maat

Waar de badkamer vroeger vooral werd gebruikt om jezelf even snel op te frissen, is de badkamer van tegenwoordig een wellnessruimte waar je even heerlijk tot jezelf kunt komen. Een moderne badkamer is van alle gemakken voorzien en ziet er daarnaast ook nog eens prachtig uit. Een badkamer moet functioneel zijn, maar daarnaast ook voorzien in de behoefte van de bewoners. De badkamer is misschien wel de meest persoonlijke ruimte in huis.

De een geeft de voorkeur aan een comfortabel ligbad voorzien van jets, de ander aan een ruime inloop regendouche met zijstralers. Vloerverwarming, centrale afzuiging of een dubbele wasbak; allemaal persoonlijke wensen. DBVM maakt een badkamer op maat. Samen kijken we naar de wensen en behoeften, bepalen op gezinssamenstelling wat minimaal nodig is en houden natuurlijk ook het budget in de gaten.

Sanitair

Bij voorkeur adviseren wij onderhoudsvriendelijke én kwalitatief hoogstaande producten en materialen. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een regendouche gaan we op zoek naar een waterbesparend product van hoge kwaliteit. Of heb je liever een vrijstaand bad met een bijpassende vrijstaande mengkraan met handdouche?Geen probleem! En natuurlijk voldoet al het sanitair aan de hoogste eisen en kwaliteitsstandaarden.

Tegelvloer of stucwerk?

In veel moderne badkamers van tegenwoordig zie je een combinatie van tegelwerk en stucwerk. Met de huidige materialen is een wand prima af te werken, ook voor een vochtige ruimte. Het voordeel van stucwerk is dat je, wanneer daar behoefte aan is, het in iedere gewenste kleur kunt afwerken. Bij tegels adviseren wij een tegel die niet glad is (verkleinen van de kans op uitglijden) en het gebruik van smalle voegen (+/- 2 mm). De kleine voegen zorgen er voor dat de tegels eenvoudig schoon te maken zijn en geven een rustiger beeld. Ook bij het stuc- en tegelwerk ligt onze focus op duurzame producten en materialen. Een goede isolatie van het ligbad voorkomt verlies van warmte en een goede ventilatie zorgt voor voldoende frisse lucht en dus een gezonde leefomgeving.

Verwarming

De badkamer is een ruimte waar je best wat tijd doorbrengt, iedere dag opnieuw. Een comfortabele warmte is daarom wel gewenst. Met vloerverwarming bereik je eerder een prettig klimaat binnen de badkamer dan met een wandradiator. Indien vloerverwarming alleen niet voldoende is kun je dit eventueel aanvullen met wandverwarming of een radiator. Natuurlijk is ook ventilatie enorm belangrijk. Zowel de afvoer van warme en vervuilde lucht als het toevoeren van koele en verse lucht.

Verbouwen of renoveren

Het verbouwen of gedeeltelijk renoveren van je bestaande badkamer kan ook bij DBVM. We komen graag eens bij je langs om de huidige situatie te bekijken en te beoordelen. Samen bepalen we het plan van aanpak om de droombadkamer voor je te realiseren. Met een aantal kleine aanpassingen is je oude badkamer al om te toveren naar de badkamer van je dromen! Twijfel niet, neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar meer informatie of een offerte.