Kontakt
VDZ Projecten
Jo van Ammerstraat 3
5122CK Rijen
Homepage:www.dbvm.nl
Telefoon:+31 (0)614382431
Fax:

Fibo-Trespo

Het slimme alternatief voor wandtegels.

De kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag en backing. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd, beschikbaar in verschillende dessins. De kant-en-klare tegelpanelen zijn onderhoudsvriendelijk en na plaatsing direct mooi afgewerkt.

Uw badkamer binnen twee dagen klaar

Met Fibo-Trespo is uw badkamer binnen twee dagen helemaal klaar zonder de rommel en het stof die normaliter vrijkomt bij een badkamerrenovatie.
De wandpanelen van Fibo-Trespo kunnen direct over het bestaande tegelwerk geplaatst worden. Hiermee wordt de tijd van het uitbreken van de oude tegels, het stukadoren en het voorlijmen van de muur bespaard.

U ondervindt dus geen overlast van het renovatieproject en kan na verwerking uw badkamer direct in gebruik nemen.

Hypoallergeen & onderhoudsvriendelijk

Fibo-Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk volkomen glad, waardoor er geen vuil of schimmels aan hechten.


Overige informatie

Wilt u meer weten over de producten van Fibo-Trespo? Klik dan op onderstaande link.

Onze producten

Informatiebrochure Augustinus B.V.

Een kleine greep uit het ruime assortiment Fibo-Trespo collecties.