Kontakt
VDZ Projecten
Jo van Ammerstraat 3
5122CK Rijen
Homepage:www.dbvm.nl
Telefoon:+31 (0)614382431
Fax:

De Progress 2D Nettenlasmachine

Pasnetten op maat

Sinds de aanschaf van deze innovatieve machine is het mogelijk geworden om bijna elk denkbaar pasnet te produceren. Dit maakt het mogelijk om voorheen lastige combinaties te maken. Zo kan er bijvoorbeeld met twee verschillende diameters gewerkt worden voor lang- en dwarsstaven. Ook kunnen er verschillende mazen gebruikt worden in een enkel net. De machine deinst er zelfs niet voor terug om één of meerdere sparingen in te brengen. Op deze manier maakt Augustinus het mogelijk om individuele wensen tegemoet te komen.

Snelle levering

Naast de vele pasmogelijkheden heeft de Progress 2D een enorm hoge productiesnelheid. Omdat er geen sprake is van omsteltijden zijn kleine hoeveelheden en onderling afwijkende orders geen enkel probleem. Dit stelt Augustinus in de gelegenheid om binnen zeer korte termijn bestellingen te leveren. De pasnetten worden binnen no-time op elke locatie in Nederland geleverd door ervaren chauffeurs. Door de geautomatiseerde processen hoeft er niet langer gewacht te worden om te kunnen vlechten en wordt er een hoop tijd bespaard.

Verantwoord geproduceerd

Naast een effectieve productiemachine is de Progress ook nog eens milieubewust. Onlangs zijn er zonnepanelen aangebracht, waardoor de machine nu grotendeels op zonne-energie draait. Door groene stroom te gebruiken wordt er duurzaam geproduceerd en hoeft er geen extra vervuiling plaats te vinden. Ook is het productieproces van de machine KOMO-gecertificeerd. Dit houdt in dat er volgens de richtlijnen van KIWA kwaliteit wordt gewaarborgd.

De Progress 2D Nettenlasmachine
De Progress 2D Nettenlasmachine
De Progress 2D Nettenlasmachine
De Progress 2D Nettenlasmachine
De Progress 2D Nettenlasmachine